Reviews geschreven door M. King (41504)

Alphabet Privatelease - Alphabet Toplease voor ondernemers een afrader

0

Review:
Ik ben een automaat rijder. En in mijn klasse heeft Alphabet exact 1 auto beschikbaar. Zij huren hun auto's in bij andere bedrijven zoals Hertz e.d. als deze tijdelijk buiten gebruik is op zich niets mis mee behalve als de auto niet bevalt ... dan heb je een probleem met je werkgever die geen auto kan leveren omdat alphabet toplease geen auto's beschikbaar heeft.
Geen meelevende servicedesk: Een stoel die niet bevalt wordt als antwoord gegeven dat hebben we nog nooit gehoord terwijl het bij de dealer gewoon bekend is en internet er vol mee staat. En dat ik hierdoor een ongeluk heb gehad interesseerd ze niet.
Er wordt bij vervangend vervoer niet standaard rekening gehouden met de vereisten/voorkeuren? Als het aangeboden vervoer niet bevalt mag je op eigen kosten een andere auto huren.
Geen coulance tav omruilen van vervangende auto over het weekend heen na een reparatie. Er wordt gewoon verwacht dat je even vanuit den haag in het weekend naar utrecht rijdt om de auto om te wisselen en dan voor 12 uur svp.
daarnaast zijn de auto's alleen voor mensen die geven om de buitenkant ofwel opties inside is ZERO.

Sterke punten:
Als je snel een auto nodig hebt staan ze wel snel voor je klaar.
Er wordt een duurdere klasse auto aangeboden (onbekend is of de kosten dan ook worden doorbelast anders is het een sigaar uit eigen doos).

Tip: zoek een grotere profesionelere maatschappij

Zwakke punten:
Aanbod pool auto's is gewoon tragisch te noemen.
Niet meelevende service desk
coulance servicedesk ver te zoeken

M. King beveelt Alphabet Privatelease NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres