Reviews van deze auteur

Slechte ervaring!

Review over LeasePlan

Hele slechte ervaringen met Leaseplan. Wij hebben sinds dit jaar een leaseauto en vanaf dag 1 gaat er van alles mis. Auto was niet geleverd zoals aangevraagd. Vervolgens heel vaak contact gehad met Leaseplan wegens gebreken aan de auto. Weigeren om mee te werken en mee te denken met de klant. Uitermate onvriendelijk en lange wachttijden aan de telefoon. Beloven allerlei zaken maar komen hun afspraken niet na. Wij kunnen niet wachten totdat we af zijn van het contract. Waardeloos!

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Slechte service, onprofessioneel, komen hun afspraken niet na

Slechte ervaring!

Review over LeasePlan

Het begon al gelijk fout te gaan bij het afhalen van de auto. Sensoren waren niet gemonteerd, auto moest vervolgens weer terug later die maand. Was een foutje van LeasePlan. Vervolgens heeft iemand onze auto geraakt aan de achterkant. Wij hebben netjes de schade gemeld bij LeasePlan. Vervolgens een factuur toegestuurd gekregen van 300 euro terwijl wij niet verantwoordelijk zijn voor de schade. LeasePlan heeft ons hierover geen informatie verstrekt tijdens het melden van de schade. Wij leasen nu 6 maanden de auto en zijn totaal niet tevreden. Naast al deze zaken sta je heel lang in de wacht, krijg je een vervelende toon van de medewerkers en wordt er totaal niet meegedacht met de klant. Al met al NIET aan beginnen.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Informatie wordt niet doorgegeven, onverwachte kosten, niet comfort contract, geen duidelijkheid, vervelende toon medewerkers, lange wachttijd, lange wachttijd bellen

reacties: