Reviews van deze auteur

niet zo goede Linq

Review over LeaseLinq

Offerte is niet op maat aan te vragen. Heb geprobeerd te bellen maar na het welkom bij leaselinq word je gewoon opgehangen. Jammer van het reclame geld m.b.t. het spotje dat ik gister op de radio heb gehoord!

Zwakke punten
Niet bereikbaar

Flinke oor aangenaaid

Review over ShortLease Company

Een flinke oor aangenaaid door dit bedrijf. Bij het ophalen en afschouwen van de leaseauto werd me gezegd dat er geen schade te zien was, wat ook klopte. Ik heb het formulier getekend, waarna er later toch schade op het formulier is getekend. Dit heeft me 200 euro gekost...! Bij mijn collega is precies hetzelfde gedaan door een andere medewerker, waardoor het toch echt een tactiek van Shortleaseland blijkt...

Waardeloze maatschappij

Review over LeasePlan

Zeer slechte ervaringen met een occasionlease, bij aflevering zat de auto vol met krassen en deuken. Ik deze gemeld kwam allemaal goed, na 2 jaar de auto ingeleverd laten ze een extern bedrijf de auto een opname doen en krijg je alle kosten voor je rekening. Dit was dus eens maar nooit meer. Ook geen persoonlijk contact, dit was eens maar nooit meer !!

Sterke punten
geen

Zwakke punten
zie hierboven

Top service

Review over SternLease

Ik ben ontzettend tevreden over de service van SternLease. Na vast te zijn gelopen leek de deal off te zijn. Gelukkig werd ik de volgende dag gebeld door Jeroen. Hij had mijn aanvraag opgepakt en ervoor gezorgd dat ik nu toch een goede leaseauto krijg. Iets wat als startende ondernemer niet makkelijk is. Kan dus alleen maar positief zijn over de service van dit bedrijf. Jeroen heeft naar me geluisterd en dacht met me mee.

reacties: