Reviews van deze auteur

Geld klopperijj

Review over Prive Lease

Dik gedrukt in de lease ovk. Auto vervangserice in pakket.. Wederom is er een maar.. En mag weer betalen.. Private Lease begin er niet aan! 6 foutiefe facturen extra rekeningen die niet kloppen met wat er afgesproken is.. Km pakket wijzigingen verkeerd gewijzigd. Klaar mee!! Nog 1 jaar te gaan NOOIT MEER! Eenrichtingsverkeer BETALEN! Fouten herkennen nooit niet coulance halve kennen ze niet!

Sterke punten
Snelle levering alles meegezegd

Zwakke punten
Contractueel eenrichting klantgerichtheid 0

Oplichters

Review over Justlease

In april een contract afgesloten met 1500km daar kwam ik niet mee uit en heb ik mijn contract verhoogd naar 3000 km per maand. In de applicatie was deze al aangepast en ging ik er vanuit dat ik dus 1500 km extra kon rijden, tot de facturatie daar was en ik tot mijn verbazing een extra rekening ontving.

vervolgens paar maanden later wil ik mijn contract verlagen en moest ik dat kennelijk voor de 15de doen (wat nergens staat alleen op het contract van de wijziging) wegens een nieuwe baan in de buurt. Voor de 15de wist ik dat nog niet eens dat ik aangenomen zou worden en dacht het netjes voor de eerste aan te geven. Gebeld maar systematisch was het onmogelijk! kortom nog een kwartaal betaald voor km die ik niet maak! Coulance tegemoetkoming kennen zij niet! Geld makerij !

Nu is het zo dat ik mijn contract op 5-12 heb aangepast ondertekend en in gescand en zij de wijziging niet hebben doorgevoerd en ze mij nu nog eens een kwartaal willen flashen ik heb het op papier en ga juridische stappen ondernemen!! Als mijn contract voorbij is doe ik geen zaken meer!!

Sterke punten
snelle levering auto

Zwakke punten
alles rondom de auto na

reacties: