Reviews van deze auteur

Top bedrijf

Review over Hiltermann Lease Groep

Dit bedrijf gaat door het vuur voor haar klanten, communicatie verloopt goed en de service is echt top.
Altijd bereikbaar en altijd staat er iemand klaar om je te helpen. Ik lees hieronder andere dingen, ze hebben zich flink verbeterd zo blijkt.

Zwakke punten
Communicatie, service en klantgericht

reacties:

Review: Nooit leasen via Hiltermann zi

Wij betreuren het dat je deze ervaring hebt met Hiltermann Lease. Graag komen wij met je in contact om dit te bespreken. Zou je contact op kunnen nemen met ons Customer Loyalty Team, via 088-5543900. Alvast dank!

Review: Klacht

Vervelend om te horen dat je zo'n slechte ervaring met Hiltermann Lease hebt. Wij blijven ons verbeteren, is jou issue nu opgelost? Graag zien we dat je contact met ons opneemt zodat we je naar tevredenheid kunnen helpen. 088 - 554 3900

Review: Geen tenaamstelling ontvangen

Heel vervelend te lezen dat u lang op de codes heeft moeten wachten. Wij hebben op dit moment veel aanvragen waardoor dit langer duurt dan wenselijk. De situatie vinden wij erg vervelend. Uw gegevens kunnen wij niet vinden. Graag verzoeken wij u contact op te nemen met ons via 088-5543838.

Review: Loan sharks

Beste Loan Sharks,
Vervelend dat uw verwachting m.b.t. de kosten voor uw geldlening i.v.m. de aanschaf van een auto anders zijn. De kosten worden in onze contracten duidelijk vermeld. Bij het sluiten van een lening of een ander soort overeenkomst blijft het belangrijk deze goed door te lezen voordat u deze ondertekend. Achteraf klagen mag maar is dat dan correct?

Review: Incasso kosten

Er is woensdag 20-04 contact met u hierover geweest. Mijn collega heeft dit in behandeling.

Review: NIET DOEN OPLICHTERSSSSSS

Wij zouden het waarderen wanneer u rechtstreeks contact met ons opneemt. Dat biedt ons de mogelijkheid om te kijken of wij u beter van dienst hadden kunnen zijn. U kunt ons bereiken via 088 554 3838.

Review: Oplichters

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Om te kijken of wij dit met u kunnen oplossen verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met 088-5543838 of per mail via [email protected]. Alvast bedankt!

Review: Oplichters

Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad met Hiltermann Lease. Wij zouden het waarderen wanneer u rechtstreeks contact met ons opneemt, zodat wij dit direct met u kunnen bespreken en dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. U kunt ons bereiken via 088 554 3838 of per mail via [email protected]

Review: Oplichters

Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Om te kijken of wij dit met u kunnen oplossen verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met 088-5543838 of per mail via [email protected]. Alvast bedankt!

Review: Top bedrijf

Van deze review worden wij erg blij! Bedankt voor deze mooie woorden. Klanttevredenheid is ons mooiste bezit en daar werken wij iedere dag hard aan met alle collega's van Hiltermann Lease.

Review: Incasseren per maand meer als het lease contract

Goedemorgen,

Ik nodig u graag uit om contact op te nemen met ons service center. Het directe telefoonnummer is 088 554 3838. U kunt tevens gebruik maken van de mogelijkheid een officiële klacht in te dienen via hiltermannlease.nl/contact/klachtenformulier . Wij betreuren het dat u niet de dienstverlening heeft ontvangen die wij nastreven maar zullen er alles aan doen om met uw feedback aan de slag te gaan om dit in het vervolg te voorkomen.