Reviews van deze auteur

Slechte Verzekering

Review over Hiltermann Lease Groep

Ik heb dus een lease afgesloten bij Hilterrman lease, en nam hun verzekering die hun aanbiedde bij de lease voor een goedkope bedrag van 56euro.
Helaas was dit dus de domste fout die ik heb gemaakt, bij hun verzekering MOEST en mocht je alleen maar naar een bepaalde garage, ASN Schadebedrijf.
Andere garages werden niet toegestaan, en werden dus niet gedekt - ook hebben zij maar 1 schade adviseur, een ander? dat kost je uit je eigen zak.

Mijn auto was dus total loss gegaan door een kettingbotsing op de snelweg, en was economisch te duur om te laten maken, oke snap ik volkomen. (-4000 euro verlies, kan gebeuren)
Ze wouden hem niet repareren, zou 6000 euro kosten - en de dagwaarde was 11500, - dus zouden ze hem verkopen voor onderdelen.
Grappig dat je dan dezelfde auto ziet, met dezelfde kenteken gerepareerd en verkocht ziet worden voor 9900,- (Oke, 7000 auto inkopen, 6000 voor reparatie... 13000,- en je verkoopt hem voor onder de 10000? -3000 verlies? )

Dit bedrijf, teminste de verzekering branche is een grap, de schadeadviseur kan der dus degelijk niet veel van en maakt een grote onzin schatting, van een auto die nog perfect reed alleen visuele schade had.
De auto is gewoon naar de garage zelf, zonder takel gereden. en had een nieuwe gril, lampenkappen nodig en dat is het. 6000 is een bullshit schatting, wat zij express zeiden denk ik om de auto toch doorteverkopen.

Liegers, bedriegers. LET OP: Leasen is oke, maar voor je leven neem NOOIT een verzekering.


TELANG? Willen je auto niet maken omdat het te duur is, wordt total loss voor onderdelen verklaard - TOCH wordt die 1 maand later in zijn geheel gerepaeerd verkocht voor goedkoper dan de dagwaarde / duurder dan de reparatie+inkoop kosten.

Sterke punten
Goed begin

Zwakke punten
SLECHTSTE Verzekering en regeling

reacties: