Reviews van deze auteur

80 euro lichter voor een paar blaadjes.

Review over LeasePlan

Ook ik heb helaas een zeer slechte ervaring met leaseplan.

De chauffeur belde mij om te vragen of ik mijn auto eerder kon inleveren i.v.m. zijn planning. Dat was geen probleem, maar vertelde wel dat ik mijn auto nog even wilde uitzuigen (er lagen wat bladeren op de matjes). Dat hoefde niet, de auto werd toch wel schoongemaakt, "zonde als u daar geld aan uitgeeft". Bij inlevering zei de chauffeur nog dat auto's gemiddeld zo worden ingeleverd.

Om een lang verhaal kort te maken, ik moet nu bijna tachtig (!) euro aan schoonmaakkosten betalen. De foto's die leaseplan mij stuurde van mijn 'vieze' auto laten inderdaad zien dat er wat vuil (bladeren, stokjes etc.) op de matjes liggen. Hiervoor moet ik dus bijna tachtig euro betalen! Uiteraard weiger ik dit, maar Leasplan houdt voet bij stuk en voel mij machteloos. Ongelofelijk onprofessioneel en schandalig.

Mijn advies: pas heel goed op met het tekenen van de papieren bij het inleveren van de auto en maak foto's.

Sterke punten
-

Zwakke punten
Klantonvriendelijk, geen service, oplichterij.

reacties:

Review: 80 euro lichter voor een paar blaadjes.

Bedankt voor uw reactie. Helaas is mij in de mailwisseling niet duidelijk gemaakt dat ik een klacht kon indienen. Dat heb ik bij deze gedaan en hoop op een nette afhandeling. Mocht dat het geval zijn, zal ik dat uiteraard op deze site ook vermelden.

Review: 80 euro lichter voor een paar blaadjes.

Zoals beloofd zou ik hier de gang van zaken en kan ik gelukkig positief melden dat de schoonmaakkosten niet op mij worden verhaald door Leaseplan. Fijn dat het zo afgehandeld is.