Reviews van deze auteur

Correct bedrijf

Review over ABC Autolease

Wij zijn erg tevreden over het advies en de auto die we hebben gekregen en gekocht bij dit bedrijf.

Sterke punten
advies en assortiment

Super advies!

Review over ABC Autolease

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe auto! Ook financieel hebben we een hele goede afspraak kunnen met maken Jeffrey. Hij heeft ons echt goed geholpen en geadviseerd.

Sterke punten
Advies en afspraken nakomen! Lekkere thee ook trouwens

Zwakke punten
geen idee

Zelfs met BKR een financiering kunnen krijgen

Review over ABC Autolease

Ik ben erg goed geholpen met de financiële kant. Doordat we een BKR notering hebben (oude financiering) werd lenen een vrij lastig verhaal. Dat hebben ze hier toch maar mooi voor elkaar gekregen! Echt enorm bedankt!

Sterke punten
Lening ondanks negative BKR, Advies

Zwakke punten
Geen

VW Caddy

Review over ABC Autolease

3 maand geleden een VW caddy gekocht. Net nog langs geweest voor een paar garantiepunten. Peter heeft me kundig en goed geholpen in de verkoop en heeft ook de laatste garantiepunten goed afgewikkeld. Een kennis van mij heeft ook al een paar keer een auto aangeschaft bij abc Autolease en zijn ook erg tevreden. Wij dus ook! Het is en blijft natuurlijk een gebruikt product dus wij zijn erg blij met de garantie. Nogmaals dank voor je hulp Peter!

Sterke punten
Komen afspraken na, Kennis aanwezig en transparant.

Zwakke punten
nog niet kunnen ontdekken.

ABC LEASE, Een echte aanrader!

Review over ABC Autolease

Afgelopen weekend hebben wij een bezoek gebracht aan dit bedrijf. We hebben onze nieuwe bedrijfsauto uitgezocht en gaan aanstaande zaterdag de nieuwe auto ophalen! Een compliment ook naar het personeel over de manier hoe ze ons te woord hebben gestaan. Bij heel veel voordelen sta je helemaal niet stil of weet je gewoon simpelweg niet.

Sterke punten
advies, betrouwbaar

reacties: