Reviews van deze auteur

Niet betrouwbaar en onprofessioneel

Review over LeasePlan

1 juli 2018 de auto opgehaald bij de dealer, de aflevering van de dealer was erg goed. Op 15 nov 2018 de banden gewisseld. De kilometerstand wordt dan direct naar leaseplan gestuurd. In de maanden juli en aug 2018 ben ik naar noord spanje en Berlijn gereden. best veel kilometers. Maar ik rij de rest van het jaar veel minder dus gemiddeld kom ik mooi op mijn 20.000 kilometers per jaar uit. Nee wat schets mijn verbazing. Krijg ik een rekening van 500 euro omdat ik teveel kilometers heb gereden. Ja logisch......... Maar daarna begint de ellende pas. Wat een vreselijke slechte service bied leaseplan, onbeschoft, niet reageren op verzoeken, dwangbevel sturen en volgende dag zeggen dat het niet geldt, mailtje die geknipt en geplakt zijn, totaal geen professionaliteit. Ze krijgen van mij een hele dikke onvoldoende.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Alles

reacties:

Review: Niet betrouwbaar en onprofessioneel

Dit is een geweldig voorbeeld hoe leaseplan werkt. Een reactie geven en zeggen dat ze er iets aan gaan doen. Ze hebben mijn naam en kenteken niet eens. Hoe doen ze dat dan??? Volgens mij zitten er een paar al die slechte recensies te beantwoorden maar doen ze verder niets.

Review: Niet betrouwbaar en onprofessioneel

Nu een week verder..............nog niets gehoord.

Review: Niet betrouwbaar en onprofessioneel

Beste Leaseplan, ik wil u bedanken voor dit uiterst vriendelijke en correcte antwoord. Als ik dit als potentiele klant lees, ga ik haast denken dat het aan die Peter ligt. Voorlopig nog steeds gen officiële reactie van leaseplan over mijn klacht gehoord. Als ik voor eind van de week geen reactie heb, ga ik naar de geschillen commissie.