Reviews van deze auteur

gaat het toch nog mis

Review over LeasePlan

Twee jaar een private lease auto gereden bij LeasePlan en altijd tevreden geweest. Totdat het contract afloopt, dan gaat het mis.
Onterecht afgeschreven maandtermijnen, gehannes met creditnota´s en medewerkers van de helpdesk die elkaar tegenspreken. LeasePlan heeft haar administratie niet op orde.
Dat samen met de slechte reviews die ik hier lees zou ik niemand LeasePlan aanbevelen.

Sterke punten
Vriendelijk aan de telefoon

Zwakke punten
LeasePlan heeft haar administratie niet op orde en de klant is de dupe.

Tevreden

Review over LeasePlan

Na 1 1/2 jaar leasen kan ik alleen maar zeggen dat ik tevreden ben over LeasePlan.
Een foutje in een factuur werd per omgaande hersteld, een schade werd vlot afgehandeld, een servicebeurt verliep vlekkeloos en het telefooncontact was zeer plezierig en correct.

Sterke punten
Goede klantenservice

Zwakke punten
Soms maakt men kleine slordigheidsfoutjes.

Het voordeel van de twijfel

Review over LeasePlan

Medio mei 1916 diende ik een aanvraag in voor een private lease. Het duurde tot 21 juni eer de auto werd besteld. Dit had echt veel vlotter gekund want eind mei was de aanvraag al goed gekeurd.

Als ik deze review schrijf is het 12 september en heb ik nog steeds geen auto. Vanmorgen heb ik gebeld en gevraagd waar de auto blijft. Dat zou week 45 worden werd mij verteld. Dat betekent dus een levertijd van bijna 5 maanden! Tja, zegt de mevrouw aan de lijn, daar kunnen wij niets aan doen.....dus u laat een klant doodleuk 5 maanden wachten zonder iets te laten horen, zonder tijdelijk een andere auto aan te bieden, begon ik.
Na flink aandringen en laten blijken dat ik hier niet mee akkoord ging werd er besloten dat ik tijdelijk een andere auto ontvang onder dezelfde voorwaarden totdat de bestelde auto wordt geleverd.
Dat zou al over 3 dagen gebeuren. Ik hoop dat ze zich aan hun woord houden. Vooralsnog geef ik leaseplan het voordeel van de twijfel maar zou het bedrijf nooit aanraden bij vrienden of kennissen.

Sterke punten
Sterke punten zijn mij nog niet opgevallen.

Zwakke punten
Het bedrijf komt haar afspraken niet na.

reacties: