Reviews van deze auteur

Alleen maar DRAMA! Nooit meer Just Lease!

Review over Justlease

Alleen maar drama afgelopen1,5 jaar met Just Lease "dochter bedrijf van Terberg Leasing". Had ik maar eerder alle reacties en beoordelingen over dit bedrijf gelezen dan had ik hier absoluut NIET geleased.

Ik lease nu al 1,5 jaar een auto en ik heb steeds problemen met ze en ben niet de enige.

Of ze factureren je uit het niets voor een dienst waarvan je nooit van hebt gehoord. Endan krijg je een arrogante medewerker die je de bloed onder je nagels vandaan haalt en asociaal met je omgaat. Ze beloven dat de eerst volgende factuur de bedrag dat ze teveel hebben gepakt recht getrokken word, maar het gebeurt niet je moet continue erachter aan gaan.

Wanneer er onderhoud moet gebeuren komt gewoon iemand de auto ophalen van je met vieze kleren en rijd er gewoon 80km in en die km's worden niet vergoed door ze "hoort er gewoon bij" zeggen ze dan terwijl je er zelf voor betaald en het HUN auto is die onderhouden moet worden.

Reparaties zijn gewoon chaotisch.
Ze beloven dat als je auto gerepareerd word dat je een "zelfde segment" vervangende voertuig krijgt. Maar je krijgt een goedkope bagger auto mee endan moet je daar 2 weken mee rondrijden terwijl je volle bak betaald voor een klasse duurdere auto en je moet ook nog is betalen voor die bagger vervang auto terwijl de reparatie niet je eigen fout is. Ze factureren eigen risico voor iets waar je niks mee te maken hebt.

Na contact opnemen word je van het kastje naar de muur gestuurd, medewerker die niet weet waar die over praat zit 2 minuten lang te stotteren omdat ze geen antwoord weet te vinden op mijn vraag en vervolgens zomaar iets roept wat niet klopt.

Ze komen de beloftes niet na, dit is nog de top van de ijsberg. Lease hier ABSOLUUT NIET! er zijn genoeg andere lease-bedrijven die het veel beter doen.

Er zijn nog zoveel meer dingen maar ga er geen woord meer aan vuil maken en me tijd nog verspillen.

Just Lease een tip:
Zo ga je niet met klanten om!

NOOIT MEER JUSTLEASE OF TERBERG LEASING VOOR MIJ!

Sterke punten
NIKS

Zwakke punten
ALLES

reacties: