Reviews van deze auteur

Mijn zoon ook de klos bij JustLease

Review over Justlease

Justlease.nl belooft diensten die niet geleverd worden.
Het begint al bij het aangaan van een “private lease” van bijvoorbeeld 24.000Km per jaar met een looptijd van 2 jaar.

Dan zou je denken dat dus in 1 jaar 24.000Km mag rijden, maar de werkelijkheid is totaal anders kwam mijn zoon achter. Deze 24.000km is opgedeeld in 4 kwartalen van 6.000Km. En nu de grap, rijdt je in 1 kwartaal bijvoorbeeld 4.000Km dan staat de teller voor het volgende kwartaal weer op 0. Ofwel je betaald voor 6.000Km per kwartaal, maar als je minder rijdt lever je dus betaalde kilometers in. In dit voorbeeld dus 2.000Km.

Reparatie banden zit bij de prijs in, maar als u een klapband krijgt, moet u een eigen risico betalen. Onderhoud bij de garage moet u zelf regelen, geen sprake van haal en breng service, laat staan vervangend vervoer. Eigen risico is niet eenmalig tijdens de lease periode, maar wordt gerekend bij elke (kleine) schade, zelfs bij een klapband.

Zie de beloften van Justlease op hun site, en u weet dat hier sprake is van misleiding. Zoek eens op internet naar “Klachten Justlease” en ik weet zeker dat u liever een gebruikte auto koopt, dan een “private lease” contract aangaan.

Mijn zoon koopt deze maand nog een gebruikte auto, en dat terwijl zijn lease in februari 2017 pas afloopt. Zegt dus genoeg over deze leasemaatschappij.

Sterke punten
Nette auto

Zwakke punten
Houden zich totaal niet aan de voorwaarden en/of beloften welke op hun website worden weergegeven.

reacties: