Reviews van deze auteur

Athlon wil geloof ik liever geen klanten.

Review over Athlon Car Lease

Na een geweldige deal te hebben ontvangen van athlon prive lease via sloopdecrisis heb ik direct besloten hier gebruik van te maken. De voorwaarden waren super en de levertijd zou 4 weken zijn, perfect want over 6 weken zou ik weer aan het werk gaan en de auto dus nodig hebben.

Formulier ingevuld en ik zou binnen (ik meen) 3 werkdagen bericht krijgen. Anderhalve week later werd ik gebeld. Ze hadden wat info nodig, logisch. Na deze info te hebben verstrekt wilde men 2 dagen later diezelfde info van mijn partner, ook nog vrij logisch, had in een keer gekund maar soit. Na een week niets gehoord te hebben besloot ik te bellen, zij hebben geen klantenservice structuur en ik werd steeds naar de receptie verbonden welke een terugbel verzoek maakte. 3 dagen later werd ik gebeld en ik zou een mail krijgen met de offerte.

Deze kreeg ik de volgende dag en men vroeg hierin om belachelijk veel informatie maar buiten dat had men ook geen indicatie van levertermijn aangegeven. Dus na bellen gaf de dame in kwestie aan dat zij geen indicatie mag geven maar het zou ongeveet 6 weken duren vanaf het moment dat ik de benodigde informatie zou opsturen. Inmiddels was ik al 3 weken bezig en had ik hier geen tijd voor. Ik heb dus afgezien van de lease. Erg jammer dat zij een actie opzetten maar niet van tevoren bedenken dat men wellicht extra mankracht nodig heeft om dit snel en efficient af te handelen. Immers had men mij in het eerste mailcontact alle info al kunnen vragen.

Sterke punten
Mooie deal.

Zwakke punten
Slechte klantenservice.
Niet efficient.
Ontmoedigend.

reacties: