Reviews van deze auteur

Waardeloos

Review over LeasePlan

Het enige wat telt bij Leaseplan is het geld dat ze elke maand kunnen incasseren van de klant.
Als ik met mijn bedrijfsauto bij de garage kom voor een beurt mogen ze de helft niet uitvoeren omdat het te duur is en dus geen toestemming geven.
Ook het leasecontract komen ze niet na want heb al 3 keer een brief gehad dat het leasecontract er bijna op zit, maar daar blijft het bij.
Al met al een waardeloos bedrijf.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte service
Geldwolven

Zeer slechte service Nefkens Apeldoorn

Review over Nefkens

Ik rij elke dag in een Peugeot Partner van mijn werkgever die de auto's leasen bij Nefkens.
De auto's zijn 4 jaar oud en de kilometerstand is 70.000 km en al vanaf 2 jaar problemen met deze auto's, en als je naar Nefkens Apeldoorn gaat is het standaard antwoord "wij horen niks of u kunt er wel mee doorrijden".
Onderhoud is slecht en de service hebben ze nog nooit van gehoord, ze zullen wel denken de auto wordt toch wel betaald in de maand dus boeiuh.
Motor storings lampjes die branden en filters die verstopt zitten, motor slaat af als die koud is,de motor loopt slecht als die koud is, de auto stotterd als een gek.
De remmen mankeert wat aan en elke keer als je er langs gaat is het antwoord "dat hebben wij niet geconstateerd of u kunt er wel mee doorrijden.
Ik snap niet dat mijn werkgever de auto's hier afneemt dus ik zou mensen willen aanraden om in ieder geval geen auto te leasen bij Nefkens want je moet wel betalen maar verder heb je er geen zak aan.

Sterke punten
Mooie praatjes

Zwakke punten
Zeer slechte service.
Zeer slechte monteurs.
Zeer slecht onderhoud.
Wel betalen maar niet fatsoenlijk problemen oplossen.

reacties: