Reviews van deze auteur

Al jarenlang tevreden

Review over SmiLease

Al jarenlang klant bij SmiLease en wordt altijd op correcte wijze door hen behandeld. Snelle reacties en flexibel met voorwaarden. Daarnaast heeft SmiLease een ruime voorraad aan auto's. Nuchter bedrijf en erg klantvriendelijk.

Sterke punten
Snelle reactiesnelheid, persoonlijk en flexibel

Zwakke punten
Alleen een vestiging in Leek

reacties:

Review: Al jarenlang tevreden

Dank voor deze mooie review, Herman. Leuk om te lezen dat je de afgelopen jaren naar tevredenheid bij ons leaset.

Review: Informatie klopt niet.

Hoi Lieke, zou je ons per mail kunnen doorgeven om welke auto's dit gaat? We hebben een ruime voorraad jonge occasions en een aantal nieuwe auto's. We zijn dan ook benieuwd welke informatie niet klopt.

Review: Dure rekening bij overlijden

Beste Jeroen, we hebben een, in onze ogen, coulant voorstel gedaan door af te wijken van de regeling die wij doorgaans hanteren. In plaats van 25% van de resterende termijnen in rekening te brengen, hebben wij enkel de borg in combinatie met twee leasetermijnen gerekend. SmiLease is inderdaad niet kosteloos bij overlijden, omdat het eerder inleveren van een auto in alle gevallen leidt tot kosten.

Review: Komen afspraken niet na

Jammer om te lezen Rachel, alles is netjes opgelost door een contractovername.

Review: Komen afspraken niet na

Jammer om te lezen Rachel, alles is netjes opgelost door middel van een contractovername.

Review: Jammer

Helaas blijkt uit onze gegevens dat u nooit klant bent geweest van SmiLease. Dit maakt uw ervaring met ons dan ook ontoereikend voor het schrijven van een gefundeerde review.