Verschrikkelijk

Alles staat al vermeld in voorgaande reviews. In voorgaande jaren weinig problemen met Leaseplan gehad, maar het laatste jaar is er veel veranderd. Wat een ellende. Reageren niet op vragen, sturen facturen waarvan niet duidelijk is waarvoor het is, houden zich niet aan wetgeving, online omgeving functioneert niet, waardoor je geen inzicht in facturen hebt, wordt ook niet opgelost. Zo kan ik nog even doorgaan. Wees alsjeblieft gewaarschuwd... Niet aan beginnen.

Bezoek LeasePlan Reviews over LeasePlan

1 reactie

Beste Sanne,

Vervelend dat je het gevoel deelt met de websitebezoekers uit de voorgaande reviews. Bij sommigen hebben wij het nare gevoel kunnen omzetten naar een positievere. Vaak omdat er onduidelijkheden zijn ontstaan tijdens de leaseprocessen. Die onduidelijkheden hopen wij ook bij jou weg te kunnen nemen en je een beter gevoel te geven bij LeasePlan. Tenslotte leren wij ook van de fouten en opmerkingen die worden gegeven.

Er zijn bij LeasePlan inderdaad behoorlijk wat veranderingen gekomen. Wij willen met de tijd meegaan en zeker met onze leaserijders meedenken. Daarom horen wij graag aan wat in jouw specifiek geval mis is gegaan. Dat kan je doen door met onze Customer Service collega’s te bellen op 036-527 27 27. Dan staan wij u te woord om een oplossing te bedenken.

Wij hopen dat je hier wat mee kan.

Met vriendelijke groet,

^DCB

Bezoek LeasePlan Reviews over LeasePlan

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over LeasePlan
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden