LeasePlan Review - Onderhoud niet mogelijk bij merkdealer

LeasePlan - Onderhoud niet mogelijk bij merkdealer

12

Review:
Wat een logge en stroperige organisatie is dit... Totaal niet klant en servicegericht. Nu al 2x discussie omdat ik telefonisch een afspraak heb gemaakt voor onderhoudsbeurt bij de merkdealer. Dat mag niet (meer)? Je moet je onderhoud plannen via de portal van LeasePlan. Nou 3x raden... Je dealer is onvindbaar in de portal. Uitleg van LeasePlan is dat deze dealer dan op de desbetreffende datum geen slot vrij heeft. Nou geen enkele datum die je kiest, maakt dat je de keuze krijgt voor merkdealer. Alleen de Profiles, Bosch en lokale autoboeren komen naar voren met maar 1 reden; uitgeklede contracten door LP.

Na escalatie dat ik met mijn auto naar de merkdealer wil (die notabene gewoon onderhoud mag uitvoeren want contracten met LeasePlan), krijg ik als laatste uitleg dat het niet mijn auto is... No shit sherlock, maar als ik er toch niets over te zeggen heb, dan geef me ook "geen keuze"...!!!

Verder bij eerste winterbandenwissel (je moet eerst banden bestellen, want dit kan ook niet bij je dealer) naar de bandenboer die ook met uitgeknepe contracten de band van de velg ragt om er uberhaupt nog iets aan over te houden. Er was uitlijnen noodzakelijk omdat mijn stuur niet geheel recht stond. "Ja meneer, dan moet u eerst een afspraak maken bij LeasePlan". En daar komt ie weer; de portal... Ik kan dus nog een keer terugkomen om uitlijnen uit te laten voeren, terwijl de bandenboer gewoon tijd heeft. De bandenboer voert niets uit zonder een afspraak.

Sterke punten:
Ontkennen, niet luisteren naar een klant.

Zwakke punten:
Je bent gewoon een nummertje, zoek alles maar uit via die klote portal.

Bart beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

12 Reacties

Datum: 12 oktober 2018 - 13:45

Geschreven door: LeasePlan

Wat vervelend om te lezen dat je onze service niet goed vindt. Is er iets wat we kunnen doen om je beeld van onze service te veranderen?
Als je voor onderhoud/APK een afspraak moet maken via je MijnLeasePlan account is dit namelijk door je werkgever opgenomen in het contract. Dit kunnen we nu niet voor je voor je nakijken omdat we geen kenteken van je auto hebben.
Natuurlijk staan we in voor de goede service van elke firma waar je de afspraak maakt. De dealers staan ook in de lijst, die zijn dan alleen nog niet aan de beurt om een afspraak mee te maken.
Betreft de bandenwissel: We hebben voor onze banden inderdaad contracten met bandenspeciaalzaken. Het uitlijnen waar je het over hebt, had gelijk uitgevoerd moeten worden. Onze excuus hiervoor want dat is natuurlijk zonde van de extra tijd dat je daar voor kwijt bent. Ook bij deze firma’s geldt dat we staan voor de goede service die zij geven. Als dit anders is horen we dat het graag. Je kunt ons op werkdagen tussen 8 en 19 uur bellen op 036-527 2727.

Datum: 17 januari 2019 - 10:46

Geschreven door: Jaap

Ik heb dezelfde nare ervaring met LeasePlan. Deze organisatie doet de laatste jaren alles om kosten te besparen ten koste van de klantvriendelijkheid. Ik kan met mijn auto voor service terecht bij een ver gelegen Profile Tyrecenter en niet bij de dichtbij gelegen dealer, die de service nota bene gratis uitvoert gedurende de eerste 3 jaar na aankoop. Nee LeasePlan staat niet meer voor goede klantenservice en flexibiliteit, maar is rigide en klantonvriendelijk.

Datum: 18 januari 2019 - 9:53

Geschreven door: Jan Peter

Treffend Jaap, vandaag exact dezelfde ervaring. Voor het eerst sinds al jaren bij LeasePlan. Kan geen afspraak inplannen bij de dealer. Telefonisch een wazig verhaal. Onzin en gedoe. Maar wel de dealer pushen de auto zo goedkoop mogelijk te leveren. Dit gaat een staartje krijgen in de publiciteit dat is zeker.

Datum: 8 februari 2019 - 13:41

Geschreven door: Bart

@LeasePlan; wat een onzin "deze dealers zijn nog niet aan de beurt om een afspraak mee te maken". Het is gewoon een ingebouwd algoritme op jullie "portal". Na meer dan 30x refreshen komt de dealer ineens heel toevallig voorbij...! Ik zou het fijn vinden als mijn auto gedurende de looptijd bij dezelfde garage zit, of in elk geval de merkdealer en dat het plannen zonder gezeur kan, ipv klantje pesten.

Verder is het natuurlijk niet dat het verplicht gebruik moeten maken van jullie portal een afspraak in het contract tussen jullie en onze werkgevers is. Dit was voorheen ook niet, het is gewoon forceren naar de goedkoopste toko's voor onderhoud. Wie houd wie voor de gek hier...!?

Datum: 8 februari 2019 - 16:24

Geschreven door: Leaseplan

Beste Bart, Jaap en Jan Peter,
Uit de verschillende reacties begrijpen we dat de service op dit moment als negatief ervaren wordt. We vinden dit erg vervelend om te horen en zoeken graag naar een oplossing. Graag verzoeken wij daarom contact op te nemen met 036-5272727 en te vragen naar Radjoe voor een verdere toelichting.

Met vriendelijke groet,
LeasePlan Nederland



Datum: 8 februari 2019 - 18:13

Geschreven door: Jaap

@Leaseplan, leuk die opmerking met de vraag of we contact willen opnemen over de ervaringen met LeasePlan over slecht onderhoud. Dat heb ik al een aantal keer gedaan met jullie zeer klantonvriendelijke bereidersdesk die alleen maar standaard antwoorden geeft om je af te wimpelen. Volgens mijn dealer is jullie portal niet eens gekoppeld aan hun werkplaatsagenda, en kan LeasePlan dus niet weten of hun agenda vol is. Ik heb geen behoefte aan verder contact met jullie. Ik ben blij dat ik binnen afzienbare tijd mijn auto weer mag inleveren en ga me dan eens verdiepen in andere maatschappijen.

Datum: 8 februari 2019 - 19:20

Geschreven door: Bart

Zeer herkenbaar Jaap. We dienen te doen wat ons opgedragen wordt en alle bevindingen worden steevast ontkent mbt service/diensten LeasePlan.

Als we geen keuze hebben, dan kom alsjeblieft de auto ophalen wanneer er service nodig is i.p.v. te doen alsof we als klant iets betekenen. Zoals eerder aangegeven zinloos om discussie aan te gaan, met geluk wordt je terug gebeld voor een zogenaamde “uitzondering”.

Datum: 26 februari 2019 - 14:55

Geschreven door: Smit

De service wat betreft reparatie's en onderhoud is prima in orde tot nu toe , maar contact is dramatisch zeggen dingen wat ze niet nakomen , steeds een ander contact persoon en die zeg dit en de ander weer dat.Denken tevens niet mee met de klant. Het is krom maar ik vind de rest prima in orde als men dan ook nog eens met de klant mee zou denken was het dik in orde. Nu twijfel ik nog of ik Leaseplan aan zou bevelen bij mijn zakelijke partners die wel eens erom vragen of Leaseplan goed is .

Datum: 10 maart 2019 - 10:13

Geschreven door: Freek

Ik kon ook plotseling niet meer terecht bij de merkdealer, maar moest voor onderhoud naar Bosch Carservice.
En... wat een verademing! De service van Bosch is zoveel beter en zoveel vriendelijke dan bij de merkdealer dat ik niet meer terug wil.
In principe maakt het mij niet uit wie het onderhoud doet, het is immers niet mijn auto, maar het is wel fijn om vriendelijk en goed geholpen te worden. Ik ben erg tevreden over Bosch Car Service (autocentrum de Baaij in Nijmegen).

Datum: 11 maart 2019 - 9:49

Geschreven door: LeasePlan

Goedemorgen Freek,

Bedankt voor je bericht.

Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over Bosch Car Service!

Bedankt voor het delen van je ervaring en een fijne dag.

Met vriendelijke groet,

LeasePlan Nederland

Datum: 11 maart 2019 - 10:01

Geschreven door: Bart

Nou Freek is tevreden omdat zijn dealer niet bevalt.. Keurig opgelost LeasePlan!

Feit blijft (ook bij Freek); gemanipuleerd onderhoudspartijen voorschotelen in de portal.

Datum: 11 maart 2019 - 13:30

Geschreven door: Jaap

Bosch Car Service vind ik ook een fijne garage waar we met onze privé auto altijd heen gaan. Maar mijn leaseauto is toch in beste handen bij mijn dealer. Ik heb tijdens de service beurt 5 software updates gekregen, waarvan de dealer aangaf dat Bosch deze niet kan uitvoeren. Maar ja, ik denk dat LeasePlan zeker goed doet dat je ook naar generieke garages kunt, maar het uitsluiten van de merkdealer is natuurlijk erg vreemd. Bijna iedereen koopt toch ook het liefst een tweedehands auto die altijd door de merkdealer is onderhouden... Ik ga mijn occasion zeker niet meer bij LeasePlan kopen.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review