LeasePlan Review - leaseplan

LeasePlan - leaseplan

1

Review:
Mooie acties van leaseplan, een auto leasen en je oude auto inruilen + een extra bonus van maar liefst 1000 euro mits je auto een half jaar op naam staat een actie in samenwerking met ah de grootgrutter die op de kleintjes Let ..blijkt een grote verlakkerij....je zoekt een leuke auto hyundai i10 met een maandlast van 189 euro...je doorloopt de hele aanvraag en krijgt bericht dat deze is goed bevonden ...dan wordt je gezegd je huidige auto voor 15 december inleveren in Barneveld anders krijg je de duizend euro niet! lekker als je in het noorden woont !
Op de vraag die wij stelden wanneer de nieuwe lease auto
Dan wordt geleverd konden ze geen antwoord geven
wel kun je zo lang een andere auto leasen voor 340 euro in afwachting van de bestelde ,echter is dit bijna het dubbele lease bedrag ......en zo wordt de duizend euro extra weer snel terug verdient door deze woekeraars...vanzelf sprekend hebben we de deal geannuleerd en gaan voor lease wel naar de dealer die een paar tientjes duurder is
goedkoop blijkt ook hier duurkoop!

Sterke punten:
Binnenhalen met mooie beloften

Zwakke punten:
Onverschillige leugenaars

f dijkstra beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

1 Reacties

Datum: 27 december 2017 - 14:55

Geschreven door: peter

misschien had je beter voorbereid moet zijn, wij moesten ook maar Barneveld, je leent een auto, tankt die vol en dan breng je oude auto terug. je weet op voorhand dat binnen 5 werkdagen je bericht krijgt wanneer de lease auto beschikbaar is. wij kiezen bewust om 3 weken zonder auto te doen en dan is 1000 euro extra mooi meegenomen. en als ik een auto nodig heb dan leen ik deze of huur deze via MyWheels voor 20 euro per dag, zo moeilijk is het allemaal niet :)

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review