LeasePlan Review - Waardeloos

LeasePlan - Waardeloos

1

Review:
Auto na bestelling 28 dagen te laat binnenkomen .
De aflever datum was netjes afgesproken zwart op wit.
Ze boden mij tusssentijds een auto aan voor 800 euro per maand, terwijl zij noet konden leveren tijdig !
Ze meten tussentijds al na 5 maanden de km stand en sturen midden in en contract jaar een rekening , wanneer ik na 12 maanden laat zien wel te zijn uitgekomen met km en mijn teveel betaalde factuur terug vraag wordt dit geweigerd en uitgelegd dat ze eind jaar opnieuw gaan rekenen, zo onstaat er opstapeling van een bedrag gunstig voor hun!
Vakantie check met de auto mag niet en kreeg advies maar een oud flesje olie mee te nemen voor de zekerheid .
Seat dealer geeft aan niet gratis een olie te pijlen , dus met een km stand van 22.000 en een vakantie van 4000 km voor de boeg wil ik dus even mijn olie pijlen , mag niet van leaseplan want nodige kosten , dus op eigen kosten naar de kwik fit . Klanten service enorm onaardig .
Onvriendelijke dame aan de telefoon , nee waardeloze maatschappij .
Daarmee kreeg ik de Seat met piepende remmen mee en moest ik zelf voor vervangend vervoer betalen voor een gloed nieuwe auto .
Beetje Servise kennen zij niet !

Sterke punten:
Niets

Zwakke punten:
Slechte klantenservice , erg klant onvriendelijke.
Slechte levering , afspraken niet nakomen.

Luna beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

1 Reacties

Datum: 6 juli 2018 - 13:02

Geschreven door: Vossie

Volgens mij heb jij de kleine lettertjes in je contract niet al te best gelezen. Vervangend vervoer zit wel of niet in je contract. Wat kan een leasemaatschappij eraan doen dat een nieuwe auto te laat wordt geleverd? Dan zal je toch echt bij de fabrikant / transporteur moeten zijn denk je niet? Je eigen olie peilen is toch niet al te ingewikkeld, komop zeg trek die stok eruit en kijk hoeveel olie erin zit.
Rij nu 2 jaar een auto van leaseplan, en bandenwissel, onderhoud en vervangend vervoer altijd prima geregeld. Je moet idd niet met onbenullige dingen aankomen als, check mn olie ff. Nee dat doe je gewoon zelf natuurlijk, en als je ziet dat er te weinig in zit rij je gewoon even langs een garage die het op kosten Leaseplan zet.

Reageer op deze review

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers

Stuur mij een e-mail bij nieuwe reacties op deze review