Drama!

Ook ik beveel just lease niet aan. Wat een puinhoop in de administratie en als ze dan hand in eigen boezem steken? Nee, helaas.
In juli begonnen met leasen. In oktober er achter gekomen dat ze helemaal niks afschreven en dat de ingangsdatum niet klopte.
Van oktober tot december aan het bellen geweest voor het eindelijk klopte. We moesten daarom juli tot januari in eens betalen.
Vanaf oktober hadden we het in de gaten en weggezet maar de eerste 3 maanden dus niet. Gevraagd om in 2 delen te mogen betalen kon niet.
Alles schoven ze terug naar ons. De enige mail die je terug krijgt is betalen binnen 5 dagen anders incassobureau.
En in de mail ook nog een foutief rekeningnummer met cijfers omgewisseld. Het is dat ik het zelf zag, anders was ik helemaal de sjaak. Want ook daar zullen ze weer een reden voor verzinnen dat het je eigen fout is.

Nee, we zijn aan het kijken naar afkoop. Dat is het geld dubbel en dwars waard. Als je een bedrijf wil onderhouden die puur alleen voor der eigen centen zitten zonder service naar de klanten zit je hier perfect!

Sterke punten
Afschuiven

Zwakke punten
Klantvriendelijkheid

Bezoek Justlease Reviews over Justlease

1 reactie

beste Patricia,
ik maak hetzelfde mee, heb de auto sinds 8mei en nog steeds niets van betaald, zijn nu 2 juli en vrees voor dezelde problemen pfffff mvg Patrick

Bezoek Justlease Reviews over Justlease

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Justlease
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden