Reviews van deze auteur

hoge onduidelijke rekening en geen duidelijk antwoord op vragen van de klant

Review over Nefkens

Januari 2015 een leaseauto uitgezocht en ontvangen. Helaas zat er geen trekhaak op. Kosten Nefkens waren €750,- tot €1000,- terwijl een complete trekhaak 250,- kost.

Zelf de trekhaak gemonteerd, maar voor het aansluiten en inleren moest de auto uiteraard naar Nefkens. Dit werd door de verkoper gratis gedaan door een monteur van Nefkens. Naar volle tevredenheid in 1 jaar tijd bijna 50.000 km met de auto gereden.

Maar toen ineens een vreemde storing. Auto reageerde na 5 minuten niet meer op de sleutel. Deur 1 x op en dicht en alles werkte weer. Nefkens Noord heeft de auto in totaal 4 dagen gehad en uiteindelijk was de conclusie dat het aan de door mijzelf gemonteerde trekhaak lag. Dus nw kabelboom van Peugeot eronder gezet en probleem was verholpen.

Kabelboom die ikzelf heb gemonteerd na laten kijken door leverancier en hierin geen storingen gevonden. Bij het vervangen van de kabelboom vond ik tot mijn stomme verbazing de plus kabel open en bloot in de dorpel liggen. Volgens Nefkens had ik de monteur verteld dat ik dat zelf wel zou afwerken. Niet gedaan maar volgens de werkplaatschef is het een welles nietes spel waarin Nefkens altijd gelijk heeft.

Uiteindelijk een rekening van bijna 900,- zonder duidelijk bewijs dat het aan de door mij gemonteerde en door Nefkens aangesloten kabelboom lag. Daarbovenop nog een Kabelboom van €200,- moeten kopen.

Auto bevalt goed maar de dealer heeft mij wel doen besluiten nooit meer een Peugeot te leasen.

Sterke punten
n.v.t.

Zwakke punten
Ondanks afspraak niet terug bellen. Geen duidelijk bewijs van storingsoorzaak. Slecht werk door monteur.

reacties: