Nefkens - 6 Reviews

Last updated: 24 juli 2018
Nefkens Logo

12.5% aanbevolen, 6 Reviews

  1. Nefkens
  2. Autosfeer Garantie
  3. Leeuwekeur Occasions
  4. Nefkens Reviews
  5. Schrijf ook een review over Nefkens

Niet tevreden over Nefkens? Probeer dan eens LeasePlan.

Nefkens

Met maar liefst 27 dealerbedrijven is Nefkens de grootste vertegenwoordiger van het merk Peugeot in Nederland. Nefkens is actief in zes regio’s: Midden-Brabant, Brabant Zuidoost, Oost Nederland, Gooi- en Eemland, Utrecht en Noord-Nederland.

Al jaren speelt Nefkens in op de behoeftes van de veeleisende automobilist. Of het nu gaat om een personenauto, een bedrijfsauto, onderhoud, leasing, verzekering of financiering, bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres!

Nefkens is Erkend Duurzaam
Bij Nefkens wordt er gekozen voor milieu én mens. Dat maakt duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijk speerpunt in alles wat Nefkens doet. Dit is te zien in onder meer het BOVAG-keurmerk

Nefkens Details

Hits: 740

URL: http://www.nefkens.nl/

Categorieën: Leasemaatschappijen

Reviews: 6

Autosfeer Garantie

Autosfeer is het garantielabel van Nefkens speciaal voor tweedehandse auto’s van 4 jaar en ouder. Met een occasion van Nefkens met 'Autosfeer Garantie' ben je verzekerd van een betrouwbare auto van dealerkwaliteit!

Sluit je een Autosfeer garantiepakket af? Dan heb je recht op 1 jaar garantie volgens BOVAG voorwaarden en tevens 3 jaar gratis pechhulp, zowel in het binnenland als in het buitenland.
De enige voorwaarde hieraan geldt, is dat je auto gedurende de garantietermijn bij Nefkens in onderhoud blijft. Een Nefkens-occasion met 'Autosfeer Garantie' heeft een aantal grote voordelen zoals:

- Dealerkwaliteit
Bij Nefkens kun je rekenen op gegarandeerde kwaliteit auto's. Een auto komt namelijk alleen in aanmerking voor 'Autosfeer Garantie' als Nefkens er zeker van is dat het een kwalitatief hoogwaardige auto's zijn, die voldoet aan de door Nefkens opgestelde dealerkwaliteit.

-Je auto wordt grondig geïnspecteerd
Voordat een auto de label “Autosfeer Garantie” krijgt, wordt de auto grondig door Nefkens geïnspecteerd en in perfecte staat gebracht.

-Nieuwe APK
Nefkens zorgt er voor dat de APK van je auto nog zeker minimaal 1 jaar geldig is. Op deze manier heb je de komende tijd geen omkijken heeft naar je auto.

Koop je een auto bij Nefkens met 'Autosfeer Garantie? Dan ben je bij Nefkens tevens aan het juiste adres voor onderhoud. Wil je weten waar je terecht kunt? Kijk dan op de website voor een vestiging bij jou in de buurt.

Leeuwekeur Occasions

Voor Leeuwekeur Occasions ben je Nefkens tevens op het juiste adres. Kies je voor een Leeuwekeur Plus Occasion, dan heb je een auto met vele zekerheden die worden ondersteund door de Bovag, de APK, de Nationale Auto Pas, het Peugeot. Bij Nefkens kun je terecht voor het Leeuwekeur Plus programma. Dit is voor Peugeot auto's tot en met 4 jaar oud en met maximaal 80.000 gereden kilometer op de teller.

Je komt in aanmerking voor het label als je voertuig voldoet aan een aantal voorwaarden. Zo moet je auto in onderhoud zijn en blijven bij een officieel Leeuwekeur Serivcepunt zoals bij Nefkens. Op vertoon van een geldige Leeuwekeur garantiepas is het dan mogelijk om alle reparaties die onder de garantie vallen, zonder bijkomende kosten worden uitgevoerd. Vraag naar de voorwaarden bij het dichtstbijzijnde Nefkens-vestiging bij jou in de buurt.

Voor Leeuwekeur Plus occasions bestaat het zekerheidspakket uit:
Garantie 12 maanden
Voldoet aan Peugeot KeurmerK
Garantie op slijtagegevoelige onderdelen
Gegarandeerde kilometerstand NAP
APK bij aflevering
Landelijke garantiedekking
Garantieverlenging mogelijk
Peugeot Assistance
Peugeot Klantenservice
Leeuwekeur omruilgarantieReviews en Ervaringen over Nefkens

Er zijn nog geen reviews geschreven over Nefkens

Schrijf ook een review over Nefkens

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou Nefkens aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou Nefkens aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek Nefkens


Home » Leasemaatschappijen » Nefkens