Leaseplan wil maar een ding: je geld

Leaseplan wil maar een ding: je geld

Ik heb dus een auto bij Leaseplan geleased. Van te voren werd een zeer gunstige prijs voorgespiegeld en Leaseplan zou voor alles zorgen - nou dat heb ik geweten. Leaseplan verhoogt te pas en te onpas diverse leasetarieven en beroept zich daarbij op de kleine lettertjes in het contract. Bijvoorbeeld de premie verhogen omdat men "verwacht" dat je meer km rijdt dan in het contract staat. Reparaties en onderhoud worden afgeraffeld. Ik had steenslag en ruit schades waarvan Leaseplan vond dat ze niet gerepareerd hoefden te worden. Maar het toppunt was het inleveren. Eerst de auto ingeleverd, waarna ik een aantal honderd euro moest bijbetalen voor krasjes op de velgen. De maand erop werd er gewoon weer geld afgeschreven. En een half jaar later(!) probeerde Leaseplan opnieuw honderden euro af te schrijven voor een ruit reparatie. Gelukkkig had ik afschrijvingen van Leaseplan al geblokkeerd. Leaseplan claimt het recht te hebben schades te blijven verrekenen ondanks dat ik een half jaar geleden al een eindafrekening heb gehad. En ondanks dat die schade al jaren geleden geleden gemeld was en Leaseplan had besloten dat deze niet gerepareerd zou worden. Het zijn uitknijpers, pas op. Ik ga nooit meer met deze club in zee.

Sterke punten
Financieel uitkleden van de klant, voorspiegelen van te gunstige tarieven

Zwakke punten
Hebberigheid, weigeren schades te repareren, zomaar geld afschrijven, eenzijdig voorwaarden aanpassen. Grote beurten worden niet bij de merkdealer gedaan waardoor software updates niet worden toegepast.

Bezoek LeasePlan Reviews over LeasePlan

2 reacties

Beste Gert,

Heel vervelend dat u deze negatieve ervaring hebt overgehouden bij LeasePlan. Ons streven is om met het Leasecontract duidelijke afspraken met u te maken. Als iets onduidelijk is geweest kunt u altijd met ons bellen op 036-527 27 27 dan kunnen wij met u meedenken en met u bespreken hoe wij uw ergernis kunnen verminderen. Ook als u een halfjaar niet meer bij LeasePlan hebt geleased, horen wij graag van u aan wat volgens u fout is gegaan en hoe wij dat anders of duidelijker hadden kunnen inrichten.
Het afknijpen van berijders is zeker niet waar LeasePlan naar streeft, daarom nemen wij dit ook serieus en vernemen wij graag van u wat mis is gegaan.

Alvast dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Danilson

Groot gelijk! Alleen maar GELD, maar klantgericht? Nee hoor! Klant in financieel problemen zetten? Ja hoor!

Bezoek LeasePlan Reviews over LeasePlan

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over LeasePlan
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden