Oplichterij en misleiding

Oplichterij en misleiding

Voorloopauto ingeleverd, brandschoon. de chauffeur gaf aan alles in orde, wilt u teken? Dat kon ook niet anders ben een uur bezig geweest met stofzuigen en poetsen, ondanks dat ik de auto maar 2 weken heb gehad.
Krijg ik een rekening interieur niet schoon! Zaten ineens vlekken in de bekleding plakkerig spul op het stuur en in het bekervakje, waar ik echt wel schoon heb gemaakt. Snap nu wel wat die chauffeur aan het doen was met zijn controle, de boel besmeuren.!
Of ik ook wou tekenen voor de lease auto die ik weer meekreeg? Gelukkig deed de mijnheer van schadenet nog een rondje en constateerde 2 x zoveel krassen en deuken als op het formulier stond aangegeven!!!
Dat is dus 1 x een misleiding/oplichting en 1 x een poging tot oplichting. Ze willen alleen maar over jouw rug dat de auto nog een extra poetsbeurt en reinigingen krijgt en op jouw kosten de deuken en krassen laten repareren.
Wat een stelletje vuile oplichters. Misbruik maken van ht goede vertrouwen van mensen. MIjn tip maak zelf ook foto's en sta er met je neus bovenop. Die mensen zijn niet te vertrouwen

Sterke punten
helemaal niets

Zwakke punten
Maken misbruik van het goede vertrouwen van de klant, besmeuren zelf de auto om deze te kunnen laten reinigen op jouw kosten en vermelden zelf de helft van de schade's niet op het formulier in de hoop dat je ingoed vertrouwen tekent. Kunnen ze die kosten ook nog op je verhalen Gewiekste oplichters geen goed woord voor over.

ga alsjeblieft ergens anders een auto leasen

Bezoek LeasePlan Reviews over LeasePlan

2 reacties

Beste meneer, mevrouw Wieten,

Het inleveren en afnemen van uw leaseauto is heel vervelend verlopen en zeker niet hoe wij het voor ogen hebben. Sorry dat je een naar gevoel hebt overgehouden bij dit voorval. Wij denken graag met onze berijders mee en horen graag van u wat verkeerd is gegaan. Kunt u met ons bellen op 036-527 27 27 dan kunnen wij aan de hand van uw gegevens uitzoeken wat mis is gegaan. Alvast dank.

Met vriendelijke groet,

Danilson

Ja inderdaad waardeloos ik had en bus 4 maanden lag technies niet on oorde en ik heb nu rn zaak tegen ze van 51.000 euro lopen me advocaat plus de deurwaarders zijn er mee bezig waarde loose bedrijf

Bezoek LeasePlan Reviews over LeasePlan

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over LeasePlan
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden