Oplichters

Ik had een kleine schade op het dak van mijn Private Lease Opel Corsa (krassen). Na herstelling bij een carrosier, niets meer gehoord en plots bijna 500 euro van mijn rekening getrokken via domiciliering!

Na contact werd me door een heel arrogante man gemeld dat ik een contract heb getekend en ik die moet naleven. (de eerste 450 euro van een herstelling is voor mijn rekening). Hij zegt me dat de herstelling ruim 750 euro gekost heeft! Voor een paar krasjes!

Wat een oplichters, de prijzen serieus in de lucht trekken om de klant én de verzekeraar zoveel mogelijk geld af te troggelen!

Ze zijn mij nooit meer terug, ben benieuwd wat ze zullen vinden als ik de auto ga inleveren!

Zwakke punten
- Te weinig communicatie naar de klant
- Liegen over herstelkosten om ze de klant meer geld af te troggelen
- Duur
- Goedkope auto's

Bezoek LeasePlan Reviews over LeasePlan

1 reactie

Heb juist hetzelfde meegemaakt. Bij einde contract van Opel Corsa kreeg ik rekening van bijna 1000€ gepresenteerd voor 2 groeven in deurpanelen, groeven in 2 velgen en lichte schade aan achterbumper. Na eindeloos mails te hebben gestuurd dat dit onaanvaardbaar was, moet je telefonisch contact opnemen want ze antwoorden niet eens op de mails. Had ondertussen ingetekend op nieuwe Nissan Micra. Daar ontbrak het panoramisch dak en de regensensor. Dit willen ze dan ook nog niet compenseren en schrijven mail waarin ze simpel zeggen dat een fout was op hun website in de specificaties. Als je het niet afgedrukt heb, sta je voor lul.
Moet nog 5 jaar verder met hun. Triestig.

Bezoek LeasePlan Reviews over LeasePlan

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over LeasePlan
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden