Waardeloos bedrijf

Ben nu 5 jaar klant bij dit tuig. Ze doen maar wat, denken alles te kunnen maken. Ze komen afspraken niet na, hebben een vreselijk slechte afdeling interne post omdat ze blijkbaar nooit iets kunnen vinden. Fout ligt nooit bij Hiltermann maar altijd bij de klant. Laten je opdraaien voor kosten die komen door fouten van Hiltermann. Ik walg van al deze misselijk makende mensen die er zelf geen bal van begrijpen. Wat een wanstaltig slecht bedrijf met enkel mensen in dienst die alles hebben geleerd op een cursus maar zodra het iets anders gaat dan geleerd dan raken ze volledig de weg kwijt. Management van niks en louter en alleen niet capabele mensen om blijkbaar vacatures op te kunnen vullen. Nog nooit zo slecht geholpen en voorgelicht dan door Hiltermann Lease. Wat een drama. Denk na voor je met dit bedrijf in zee gaat.

Sterke punten
nul

Zwakke punten
communicatie
management
klachtenafhandeling
administratie
rekenen
bedrijfsvoering
interne post

Bezoek Hiltermann Lease Groep Reviews over Hiltermann Lease Groep

2 reacties

Completer auto afbetaald krijg geen tenaamstelling code wel aangifte gedaan van diefstal bij politie paar dagen later werd ik van de weg gehaald auto weg geld weg nooit zo'n k bedrijf meegemaakt

Ben ook zeer ontevreden , na 3 maanden al problemen met de bus en dat ging 3 jaar zo door tot ik ineens met een lekke koppakking stond , nu is de bus niks meer waard !
Heel klantonvriendelijk bedrijf ! Ze helpen je totaal niet !

Bezoek Hiltermann Lease Groep Reviews over Hiltermann Lease Groep

Schrijf een reactie op deze review

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Hiltermann Lease Groep
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden