ArenaLease - Ervaringen, Reviews en Klachten

Last updated: 22 november 2017
ArenaLease Logo
  1. ArenaLease
  2. Netto operational lease
  3. Full Operational Lease
  4. Financial lease
  5. Private Lease
  6. Contact gegevens
  7. ArenaLease Reviews
  8. Schrijf ook een review over ArenaLease

Niet tevreden over ArenaLease? Probeer dan eens Lease.Auto.

ArenaLease

Bij Arena Lease kunnen klanten terecht voor het leasen van alle merken auto's. Het gaat in deze vooral om klanten uit de regio Noord- en midden Limburg en aangrenzende gebieden. Dit bedrijf hecht veel waarde aan een goede relatie met opdrachtgevers, met name afkomstig uit het MKB.

Dit bedrijf gaat samen met haar klanten na welke lease vorm en voertuig het beste bij de klant past. Daarnaast wordt er zorg gedragen voor de verzekering, schadeafwikkeling en vervangend vervoer bij onderhoud, reparatie en/of schadeherstel. Het leasen van een auto bij Arena Lease brengt heel wat voordelen met zich mee. Klanten hebben verder de mogelijkheid om de totale zorg van hun wagenpark uit handen te geven aan ArenaLease. Hierdoor kunnen zij zich mee rfocussen op hun eigen bedrijfsvoering. Het wagenpark is bij ArenaLease 'in goede handen'.

Dit bedrijf heeft een regionaal karakter, is concurrerend, staat sterk in alle merken, heeft een aanspreekpunt, het personeel beschikt over vakkennis, klanten kunnen rekenen op flexibiliteit en een persoonlijke benadering. Men heeft ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de hulpdiensten.

Dit bedrijf heeft als missie om integrale automobiliteit, voornamelijk in de regio Noord- en Midden Limburg, tegen een onderscheidend serviceniveau aan te bieden. Dit bedrijf is daarom ook de meest succesvolle mobiliteitsleverancier in de regio. Dit blijkt uit de gemeten rendement, marktaandelen, medewerkerstevredenheid en klanttevredenheid enquêtes.

ArenaLease Details

Hits: 360

URL: http://www.arenalease.nl/

Categorieën: Auto's leasen

Reviews: 0

Netto operational lease

Klanten hebben bij Arena Lease de mogelijkheid om een Netto Operational Lease contract aan te gaan. Hierdoor houdt men zelf grip op de variabele kosten en men kan een auto leasen. Bij deze leasevorm blijft de auto juridisch en economisch eigendom van ArenaLease en komt daardoor niet op de bedrijfsbalans van de klant te staan. De leasetermijnen worden dan ook bij het bedrijf van de klant direct op de resultatenrekening geboekt.

Bij Netto operational lease kan men zelf het gewenste leasepakket samenstellen. Men bepaald hierbij zelf wat men wilt uitbesteden aan de leasemaatschappij en wat men zelf wilt regelen. Het leasetarief dekt tenminste de kosten voor rente, afschrijving en houderschapsbelasting. De overige componenten, zoals onderhoud en verzekering kunnen naar keuze in het leasecontract worden opgenomen. Men kan de auto ook in eigen beheer verzorgen.

Klanten hebben als voordeel, dat ze zelf hun leasepakket kunnen samenstellen, men kan tussentijds van auto veranderen en men heeft de mogelijkheid om de auto te kopen aan het eind van het leasecontract.

Full Operational Lease

Klanten die kiezen voor gemak en zekerheid kunnen het best kiezen voor de Full Operational Lease mogelijkheden van ArenaLease. Hierdoor hoeft men maar weinig om te kijken naar de leaseauto en de financiële als de operationele zorgen worden uit handen genomen. De full operational lease behoort ook tot een van de meest gebruikte leasevormen in Nederland.

De auto blijft juridisch en economisch eigendom van ArenaLease en komt daardoor niet op de bedrijfsbalans van de klant te staan. De leasetermijnen worden direct op de resultatenrekening geboekt.

Klanten hebben hierbij de zekerheid van een vast maandbedrag waarmee alles afgedekt is. Verder zijn alle kosten, zoals afschrijving, rente, reparatie, onderhoud, vervanging van banden, verzekering en belasting voor rekening van ArenaLease. Ook alle risico`s, zoals schade, restwaarde en onverwacht extra onderhoud komen voor rekening van ArenaLease.

Dit bedrijf beschikt ook over een groot wagenpark. Hierdoor kan men ook direct gebruik maken van een voorloopauto tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Men kan hierdoor ook makkelijk inspelen op veranderingen in de mobiliteitsbehoefte.

Financial lease

Klanten die hun auto gefinancierd wensen te krijgen kunnen ook bij ArenaLease terecht voor de financial lease mogelijkheden van dit bedrijf.

Bij deze vorm van leasen in het bedrijf van de klant bij aanvang van het leasecontract direct economisch eigenaar van de auto. De auto staat dan ook op de balans van het bedrijf. Bij deze leasevorm betaald men ook alleen renten en de afschrijving. Ondernemers hebbe ook de mogelijkheid om te profiteren van de bestaande investerings- en afschrijvingsregelingen. De leasemaatschappij is bij financial lease als het ware de financier voor het bedrijf van de klant.

Bij Financial lease is het ook mogelijk om een slottermijn op te nemen. Dit tot het bedrag wat fiscaal maximaal toelaatbaar is. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de aanschafprijs van de auto, waardoor er een lagere maandlast ontstaat. Verder dient het totale BTW- bedrag van de auto voor aanvang van het contract voldaan te worden. Gedurende de looptijd van het contract dienen alle andere componenten, zoals belasting, verzekering, reparatie en onderhoud door de klant zelf geregeld te worden.

Private Lease

Private lease is een steeds populairder wordende vorm van leasen. Zonder een grote investering te hoeven doen, kan men in een nieuwe comfortabele auto rijden. Dit tegen betalen van een vast maandbedrag. Bij Private Lease blijft de auto eigendom van ArenaLease.

Behalve de brandstof, zijn er geen bijkomende kosten. ArenaLease draagt onder meer zorg voor de onderhoud- en reparatiekosten, verzekering en belasting.

Contact gegevens

Voor eventuele vragen en of opmerkingen kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van ArenaLease via het telefoonnummer 0773203030. Daarnaast kan men ook een e- mail sturen naar [email protected]Reviews en Ervaringen over ArenaLease

Er zijn nog geen reviews geschreven over ArenaLease

Schrijf ook een review over ArenaLease

  • je e-mailadres is niet zichtbaar voor andere bezoekers


Ja, ik zou ArenaLease aanbevelen aan vrienden/bekenden
Nee, ik zou ArenaLease aan niemand aanbevelen
Niet van toepassing / Geen mening


Stuur mij een e-mail wanneer iemand een nieuwe review over deze website schrijft

Stuur mij een e-mail wanneer iemand op mijn review reageert

Door het plaatsen van deze review ga ik akkoord met de algemene voorwaarden

Bezoek ArenaLease


Home » Auto's leasen » ArenaLease