Reviews geschreven door Jaap (61376)

LeasePlan - Onbeschofte, slechte Service & Schimmige factu

0

Review:
Het begon al goed; auto maand oud; klapband. Viel meteen onder eigen risico; want had ik had vast de band beschadigd ? Misschien was de band wel ondeugdelijk geleverd ? Geen enkele begrip of onderzoek; alleen een factuur.

3 jaar later; het overnemen van de auto van mijn oude werkgever heeft 6 maanden en 7 pogingen geduurd omdat Leaseplan het contract maar niet foutloos kon opsturen. Ik had een precieze einddatum in gedachten met KMs en het contract moest dat overbruggen. Na 6 maanden en 7 foute contracten, dacht ik eindelijk een goed contract te hebben, bleek de einddatum weer verkeerd. Uiteraard wilde ze me daar na afloop aan houden, ondanks alle mailwisselingen, telefoongesprekken erover van de afgelopen 6 maanden.

Eindafrekening was een troep; eerst 2 maanden op moeten wachten en 3x een andere rekening gehad. Die betaald, bleek ik ook nog reguliere termijnen te moeten betalen over een auto die al 2 maanden ingeleverd was. Dat heet in mijn optiek geen eindafrekening en stond niet duidelijk vermeld.

Bel je daar over, dan zijn ze hartstikke onbeschoft, helpen je niet en poeieren ze je af. 'Kijk maar in de algemene voorwaarden' is geen manier van zaken doen als je schimmige incasso's stuurt zonder toelichting ! Dit terwijl toen een maand eerder ze dachten dat ik misschien een nieuwe leaseauto zou nemen, ze nog gouden bergen EN flexibiliteit beloofde.

Ik heb er een heel vies callcenter-oplicht gevoel aan overgehouden en zal NOOIT meer zaken met hen doen.

Sterke punten:
Maandprijzen zijn scherp

Zwakke punten:
Administratieve puinhoop.
Valse beloftes.
Voor elke wissewasje buiten het contract (kms teveel te weinig; onverwachte schade, aanpassen einddatum) betaal je door je neus. Het lijkt wel tactiek te zijn om eerst flexibel te doen, zodat als je eenmaal in een 'gegeven' situatie zit, ze met terugwerkende kracht allerlei aanvullende voorwaarden en drempels komen ... met meer kosten tot gevolg !

Jaap beveelt LeasePlan NIET aan bij vrienden/bekenden

Reacties geschreven vanaf dit IP-adres